BREAKING NEWS

Buy Easy Magazin Theme Now

Buy Easy Magazin Theme Now

2015. január 18., vasárnap

DR ILLÉS ZOLTÁN - A lojalitás határa

Dr. Illés Zoltán. (Photo by Illeszoltan.hu.)
Dr. Illés Zoltán.
(Photo by Illeszoltan.hu.)
... A LOJALITÁS NAGYON FONTOS KÉT EMBER KÖZÖTT, EGY KÖZÖSSÉGEN BELÜL, CSALÁDON BELÜL, A POLITIKAI PÁRTON BELÜL ... DE MIT SEM ÉR A LOJALITÁS A KÖZÜGYEK ELINTÉZÉSE TEKINTETÉBEN, HA NEM PÁROSUL SZAKÉRTELEMMEL... 

Dr. Illés Zoltán, 2015. január 19. Civil Rádió FM 98.



DR. ILLÉS ZOLTÁN KÖRNYEZETÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁR:
1986-ban a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki Karán végzett környezetvédelem szakon, majd analitikai kémia területen doktori fokozatot szerzett.
Másfél évig tudományos kutatóként dolgozott az Egyesült Államokban, a Yale Egyetemen. Ezt követően a Világbanknál dolgozott egy rövid ideig, ahol Kelet-Európa környezetvédelmi gondjairól készített tanulmányokat.
1989-től a Környezetgazdálkodási Intézetben főtanácsosi pozíciót tölt be, majd a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztériumban helyettes államtitkár volt. Részt vett az Európai Unió budapesti nagykövetségének munkájában, mint főtanácsos.
A 2010. évi országgyűlési választásokon Budapest 8-as számú választókerületében szerzett mandátumot a Fidesz-KDNP színeiben.
Alapító tagja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Zöld Körének, tagja a Duna-körnek és számos környezet-, természet-, és állatvédelmi szervezetnek.
Több magyarországi egyetemen környezetvédelemmel kapcsolatos tárgyakat tanít.
1994-óta tagja a Fidesznek. 2003-ig a párt alelnöki posztját töltötte be. A Fidesz Zöld Tagozatának megalakulása óta alelnöke.
Képviselősége mellett elnöke, majd alelnöke volt az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságnak.
Forrás: Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.

MÉDIUM: Civil Rádió FM 98.
IDŐPONT: 2015. január 19. 17.10 óra.
TÉMA: Extra méretű adóval sújtja a kormány a napelemeket. Na de miért is?
SZERKESZTŐ-MŰSORVEZETŐ: Tóth Mónika.

"... A LOJALITÁS NAGYON FONTOS KÉT EMBER KÖZÖTT, EGY KÖZÖSSÉGEN BELÜL, CSALÁDON BELÜL, A POLITIKAI PÁRTON BELÜL ... DE MIT SEM ÉR A LOJALITÁS A KÖZÜGYEK ELINTÉZÉSE TEKINTETÉBEN, HA NEM PÁROSUL SZAKÉRTELEMMEL... " 

MEGTÖRTÉNT MA AZ INTERJÚ. ŐSZINTE, BELEMENŐS, NEM SZÉPÍTŐS. SZÓ ESETT NAPELEMEKRŐL, MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOKRÓL, MAJD PAKSRÓL, A KONCEPCIONÁLIS KÖRNYEZETVÉDELEM NEMLÉTÉRŐL. MAJD ŐSZINTE SZAVAK ÍGÉRETEKRŐL, A LOJALITÁSRÓL  ÉS A MOSTANI KORMÁNYZATI FELFOGÁSRÓL. 
 Médium: Civil Rádió FM 98. Műsor: 117 Perc. Szerkesztő-műsorvezető: Tóth Mónika.